Pop Up Galerie Nederweert

By 13 november, 2019 maart 17th, 2020 Exposities, Nieuws

Door de omstandigheden, gesloten, helaas!

 Van vrijdag 22 november tot en met zondag 19 januari exposeer ik in de Pop Up Galerie te Nederweert met veel andere exposanten.

De opening is woensdag 22 november om 19.30 uur.

De galerie is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.

Voor meer info zie http://www.popup-galerie.nl/

Annelies Janssen

Author Annelies Janssen

Ik werk sinds 2015 veel met bijenwas houten panelen. Deze techniek is voor mij een ontdekkingstocht en vereist een planmatige aanpak. Composities ontstaan net als bij acrylverf, eigenlijk vanzelf. Het lijkt er op dat ik beelden op mijn netvlies heb, die op het houten paneel of het doek als vanzelf tevoorschijn komen. Op mijn blog deel ik graag mijn ervaringen.

More posts by Annelies Janssen

info@anneliesjanssen.nl