Skip to main content

Corona

By 23 april, 2020juli 6th, 2023Bijenwas & Encaustic, Exposities, Nieuws
Outbreak 1

Dit jaar zou een druk jaar worden met exposities en andere kunstevenementen. Helaas heeft corona roet in het eten gegooid. Afgelopen weekend, 18 en 19 april, zou Art Eindhoven zijn geweest in het Klokgebouw in Eindhoven. Deze kunstbeurs is doorgeschoven naar 12 en 13 september. Hopen dat die dan door kan gaan.

9 en 10 mei zou ik exposeren in het Kerkje van Persingen. helaas kan dat door de maatregelen niet doorgaan en dat is nu verplaatst naar 2 en 3 april 2022. Dat duurt dus nog een tijdje.

In juni zou ik meedoen aan de Kunstschouw in Zeeland, maar deze kunstroute door Schouwen Duiveland kan ook helaas niet doorgaan en wordt doorgeschoven naar het volgende jaar,

In het najaar heb ik ook nog 2 kunstevenementen, in Sint Anthonis en de Adaf in Amsterdam. Maar hopen dat die door kunnen gaan en dat we dan weer in een normalere samenleving zijn gekomen.

Veel van mijn schilderijen hangen nog in Nederweert. Die galerie is ook gesloten.

Ondertussen werk ik rustig verder in mijn atelier. Ik experimenteer wat met bijenwas en andere materialen zoals papierpulp. Ik heb nu veel tijd om te werken, maar het mooie weer lokt ook steeds. Heerlijk in de tuin.

Annelies Janssen

Author Annelies Janssen

Ik werk sinds 2015 veel met bijenwas houten panelen. Deze techniek is voor mij een ontdekkingstocht en vereist een planmatige aanpak. Composities ontstaan net als bij acrylverf, eigenlijk vanzelf. Het lijkt er op dat ik beelden op mijn netvlies heb, die op het houten paneel of het doek als vanzelf tevoorschijn komen. Op mijn blog deel ik graag mijn ervaringen.

More posts by Annelies Janssen

info@anneliesjanssen.nl