Nationale Kunstdagen Nieuwegein

By 2 november, 2018 maart 17th, 2019 Exposities

In het weekend van 11 en 12 november sta ik met stand 154 op deze beurs, waar zo’n 200 kunstenaars uit allerlei disciplines aan meedoen. Ik zie er naar uit!

Ik zal daar een aan aantal schilderijen met bijenwas tonen in verschillende formaten, lange smalle panelen ( 180 x 20), grote panelen (120 x 80), maar ook kleinere vierkante werken. Het zijn allemaal houten panelen.

Hieronder staat een filmpje om een indruk te krijgen hoe ik met bijenwas werk.

Via onderstaande link kun je gratis toegangskaarten verkrijgen voor de Nationale  Kunstbeurs in Nieuwegein:

www.kunstdagen.nl/deelnemerrelatie

Voor elke toegangskaart is een uniek mailadres vereist.

Openingstijden van de  Nationale Kunstbeurs:

Zaterdag 10 en zondag 11 november 2018

van 11.00 tot 17.30 uur

Locatie

Beursfabriek
Symfonielaan 5, 3438 EX Nieuwegein

 

 

 

 

 

Annelies Janssen

Author Annelies Janssen

Ik werk sinds 2015 veel met bijenwas houten panelen. Deze techniek is voor mij een ontdekkingstocht en vereist een planmatige aanpak. Composities ontstaan net als bij acrylverf, eigenlijk vanzelf. Het lijkt er op dat ik beelden op mijn netvlies heb, die op het houten paneel of het doek als vanzelf tevoorschijn komen. Op mijn blog deel ik graag mijn ervaringen.

More posts by Annelies Janssen

info@anneliesjanssen.nl