Skip to main content

Kunststroom Roerdalen

By 23 september, 2022juli 6th, 2023Bijenwas & Encaustic, Exposities, Nieuws

Volgend weekend, zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het zover: Kunststroom Roerdalen.-Wassenberg. Een Kunstroute met 14 locaties en open ateliers. Mijn werk is te zien in kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Op deze locatie exposeren 10 kunstenaars, elk in een eigen ruimte.

Zaterdag 2 oktober van 12 uur tot 17 uur

Zondag 3 oktober van 11 uur tot 17 uur

Annelies Janssen

Author Annelies Janssen

Ik werk sinds 2015 veel met bijenwas houten panelen. Deze techniek is voor mij een ontdekkingstocht en vereist een planmatige aanpak. Composities ontstaan net als bij acrylverf, eigenlijk vanzelf. Het lijkt er op dat ik beelden op mijn netvlies heb, die op het houten paneel of het doek als vanzelf tevoorschijn komen. Op mijn blog deel ik graag mijn ervaringen.

More posts by Annelies Janssen

info@anneliesjanssen.nl