Galerie in de huiskamer

Tijdens de laatste exposities ( ADAF en Kunststroom Roerdalen) waren er veel mensen die vroegen of ze bij mij thuis in Venlo konden komen kijken. Dat kan altijd. We hebben diverse schilderijen opgehangen in de huiskamer. Natuurlijk kun je dan ook een kijkje nemen in mijn atelier.

Wil je komen stuur dan even een mailtje naar info@anneliesjanssen.nl om een afspraak te maken.

Annelies Janssen

Author Annelies Janssen

Ik werk sinds 2015 veel met bijenwas houten panelen. Deze techniek is voor mij een ontdekkingstocht en vereist een planmatige aanpak. Composities ontstaan net als bij acrylverf, eigenlijk vanzelf. Het lijkt er op dat ik beelden op mijn netvlies heb, die op het houten paneel of het doek als vanzelf tevoorschijn komen. Op mijn blog deel ik graag mijn ervaringen.

More posts by Annelies Janssen

info@anneliesjanssen.nl