Enige tijd geleden ontving ik via mijn website een mail van Paola Trevisan met daarin een uitnodiging om deel te nemen aan een expositie in Galleria de Marchi in Bologna, Noord Italië, georganiseerd door Trevisan International Art (TIA)

http://www.trevisan-international-art.com/treasures.html

Aan deze expositie doen tientallen kunstenaars mee uit meer dan 30 landen die allemaal 4 kunstwerken van 20 x 20 cm aanleveren.

En een van die kunstenaars ben ik!

Paolo schreef over mijn werk:  ‘Your singular art language – with the interaction of delicate textured abstract surfaces, forms and colours connection – creates rich and emotional results. I believe that your refined and yet intense art research, together with your creative imaginary, will bring personal and unique input to this upcoming exhibition ‘. 

De opening is op 30 november en daar wil ik bij zijn. De expositie is van 29 november tot 12 december. Deze keer een speciale editie met als thema ‘The Illusion of Reality’, om te vieren dat tentoonstellingen van mini-kunstwerken 10 jaar bestaan. Een uitdaging om met dit thema aan de slag te gaan.

Spannend allemaal…..

Enkele links:

http://www.trevisan-international-art.com/tenyears_main.html

https://www.instagram.com/trevisan_international

/https://www.facebook.com/Trevisan-International-Art-124367580927403/

Annelies Janssen

Author Annelies Janssen

Ik werk sinds 2015 veel met bijenwas houten panelen. Deze techniek is voor mij een ontdekkingstocht en vereist een planmatige aanpak. Composities ontstaan net als bij acrylverf, eigenlijk vanzelf. Het lijkt er op dat ik beelden op mijn netvlies heb, die op het houten paneel of het doek als vanzelf tevoorschijn komen. Op mijn blog deel ik graag mijn ervaringen.

More posts by Annelies Janssen

info@anneliesjanssen.nl