Skip to main content

Alweer voorbij!

Zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 was eindelijk de expositie in het Kerkje van Persingen, waar we in 2020 al zouden exposeren als Covid 19 er niet was geweest. De foto’s geven een kleine impressie.

De opening was zaterdag met een concert van Chris, mijn partner, klassiek gitaar met o.a werken van Vivaldi en Schubert.

Het was een geslaagd weekend. Samen met Floor Kurstjens en John Stultjens hebben we vrijdag alles ingericht, met assistentie.

Het was gezellig druk bij de opening. Veel enthousiast publiek gedurende die twee dagen; sommige wandelaars die even binnen kwamen kijken, maar ook veel mensen die een bezoekje echt gepland hadden.

Altijd geweldig om zoveel positieve reacties te horen!

Een stimulans om weer aan het werk te gaan.

Mijn volgende expositie is in Zeeland: De Kunstschouw , 11 t/m 19 juni 2022.

Annelies Janssen

Author Annelies Janssen

Ik werk sinds 2015 veel met bijenwas houten panelen. Deze techniek is voor mij een ontdekkingstocht en vereist een planmatige aanpak. Composities ontstaan net als bij acrylverf, eigenlijk vanzelf. Het lijkt er op dat ik beelden op mijn netvlies heb, die op het houten paneel of het doek als vanzelf tevoorschijn komen. Op mijn blog deel ik graag mijn ervaringen.

More posts by Annelies Janssen

info@anneliesjanssen.nl