Skip to main content

Afgelopen weekend was de Annual Dutch Art Fair, kortweg de ADAF , een grote kunstbeurs in het WFC te Amsterdam.

Vanwege de Coronacrisis was het wel anders dan vorig jaar, maar met de genomen coronamaatregelen waar iedereen zich goed aan hield, was het goed te doen.

Zie mijn stand hier. En voor een totale 3D tour van de beurs klik hier .

Voor mij is zo’n beurs een mogelijkheid om mijn werk aan een groter publiek te laten zien, ik geniet van de belangstelling die getoond wordt voor mijn werk. Natuurlijk ben ik heel blij dat er ook dit jaar weer mensen zijn geweest die werk gekocht hebben, waaronder Dark Side, een werk van 80 x 80 cm.

Sold

Verschillende mensen hadden belangstelling voor een of meer van mijn werken, maar twijfelden of het wel zou passen in hun huis. Dat begrijp ik. Altijd moeilijk om je voor te stellen hoe het er uitziet bij u aan de muur, een schilderij toont op de beurs anders dan bij u thuis. Natuurlijk zijn ook de afmetingen van groot belang, met name de lange panelen kunnen bij het bekijken op zo’n beurs voor twijfel zorgen of ze inderdaad wel ergens passen. Zie bijvoorbeeld Together.

Interesse?

U bent altijd welkom bij mij thuis om in de woonkamer en in mijn atelier in Venlo het werk te komen bekijken. Het is ook mogelijk een een schilderij mee naar huis te nemen en als het niet aan de verwachting voldoet, kan het altijd teruggebracht worden. Bovendien heeft u slechts een deel van mijn werk gezien. Tegen vergoeding afhankelijk van de afstand, kan ik met verschillende werken waar u belangstelling voor heeft, bij u thuis komen. Geheel vrijblijvend. U hoeft zich niet verplicht te voelen om iets te kopen. voor mij is het belangrijk dat u geniet van datgene wat bij u aan de muur hangt.

U kunt contact met me opnemen via info@anneliesjanssen.nl

Misschien tot ziens!

Annelies Janssen

Author Annelies Janssen

Ik werk sinds 2015 veel met bijenwas houten panelen. Deze techniek is voor mij een ontdekkingstocht en vereist een planmatige aanpak. Composities ontstaan net als bij acrylverf, eigenlijk vanzelf. Het lijkt er op dat ik beelden op mijn netvlies heb, die op het houten paneel of het doek als vanzelf tevoorschijn komen. Op mijn blog deel ik graag mijn ervaringen.

More posts by Annelies Janssen

info@anneliesjanssen.nl