Expositie in D’n Horstgraaf Venlo

By 3 december, 2018 maart 17th, 2019 Nieuws

Vanmiddag de expositie ingericht van 15 exposanten van de Masterclass schilderen van het Kunstencentrum in Venlo.

Mooie ruimtes. Moeilijk om zoveel uiteenlopende schilderijen goed op te hangen, maar met het oog van Monique Romeijn, die op inspirerende wijze de lessen verzorgd, is het  weer een mooi geheel geworden.

De expositie is in verzorgingshuis D’n Horstgraaf , Auxiliatrixweg 35 in Venlo.

De opening is a.s vrijdag ( 7 december) met een muzikale bijdrage van Chris Janssen op gitaar ( mijn echtgenoot).

Iedereen is van harte welkom

De expositie is tot 10 maart 2019.

Annelies Janssen

Author Annelies Janssen

Ik werk sinds 2015 veel met bijenwas houten panelen. Deze techniek is voor mij een ontdekkingstocht en vereist een planmatige aanpak. Composities ontstaan net als bij acrylverf, eigenlijk vanzelf. Het lijkt er op dat ik beelden op mijn netvlies heb, die op het houten paneel of het doek als vanzelf tevoorschijn komen. Op mijn blog deel ik graag mijn ervaringen.

More posts by Annelies Janssen

info@anneliesjanssen.nl